Drenthe200

Drenthe 200

De Drenthe 200 is de meest extreme marathon voor mountainbike, gravelbike of cyclocrosser van 200 km. Deze marathon is niet voor iedereen weggelegd. Alleen als je fysiek en mentaal tot het uiterste durft te gaan, is de Drenthe 200 wat voor jou. Houd er rekening mee dat je de zwaarste weertypes tegen kunt komen. De Drenthe200 is de winterse tegenhanger van de Bartje200. Het is ook mogelijk om samen met een fietsmaat de estafette van twee keer 100 km te fietsen.

Inschrijven Meer info

Aftermovie 2019

Helaas kon de Drenthe 200 in 2020 en 2021 geen doorgang vinden. Dit is de aftermovie van het ongelofelijke avontuur van iets meer dan 1.000 deelnemers die eind december 200 km door Drenthe fietsten. Een gevecht tegen de elementen en zichzelf. Wat een prestatie. De aftermovie is gemaakt door Henri Santing visual storyteller.

Veelgestelde vragen

Hoe reis ik naar de start?
Klik hier voor alle informatie over de bereikbaarheid.
Wat zijn de routes?
Klik hier voor alle informatie over de routes.
Is technische assistentie aanwezig?
Heb je onderweg problemen met je fiets of ondersteuning nodig? Er zijn meerdere mobiele servicepunten bij start en onderweg bij de verzorgingsposten. Let wel op, zorg ervoor dat je fiets in goede staat is als je aan de start verschijnt.
Wat is een cyclosportieve versus wedstrijd tocht?
Bij het evenement hebben alle deelnemers tijdsregistratie verwerkt in het stuurbord. Er is een apart wedstrijdvak (wave 1) waar de winnaars (dames en heren) van worden gehuldigd. Bij de cyclosportieve tocht worden deelnemers niet gehuldigd, maar iedereen die finisht ontvangt wel een medaille.
Waar vind ik het programma?
Klik hier voor het programma van de Drenthe200.
Worden er (individuele) foto's gemaakt?
Tijdens het evenement worden er foto’s gemaakt door verschillende fotografen. Zo snel mogelijk na het evenement wordt een fotoalbum geplaatst op de Facebookpagina.
Wanneer ontvang ik het startmateriaal?
Het startmateriaal wordt niet thuis gestuurd maar kun je voor de start van het evenement ophalen. Meer info vind je hier.

Kan ik mijn startbewijs overdragen?
We bieden alle individueel ingeschreven deelnemers de mogelijkheid hun startbewijs over te dragen aan iemand anders. De betaling moet onderling geregeld worden. Ga naar je dashboard via https://atleta.cc/p/login/SnPe
Is er verzorging op het parcours?
Onderweg kom je meerdere verzorgingsposten tegen. Hier krijg je o.a. water, sportdrank, bars, gels, koeken en fruit. Klik hier voor een overzicht van de posten.
Krijg ik een medaille?
Alle finishers ontvangen na de finish een unieke medaille en twee muntjes (eten en drinken).
Staat jouw vraag er niet tussen? Bekijk hier alle veelgestelde vragen.

Onze partners

Wil je automatisch op de hoogte blijven van nieuwsberichten?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.
* verplicht veld