Nieuw 2024: Drenthe 200 Trailrun 7, 14 & 21 km

14 mei 2024

Naast fietsuitdaging nu ook een loopuitdaging!

We hebben iets nieuws! Aan de legendarische Drenthe 200 wordt een gloednieuw sportief evenement toegevoegd: een trailrun.

Dit nieuwe onderdeel zal zowel ervaren trailrunners als beginners de kans bieden om de schoonheid van het Drentse landschap in de winter te ervaren! Het trailrun-event vindt plaats op hetzelfde terrein als de mountainbikerace met start en finish in Norg. Deelnemers kunnen kiezen uit drie afstanden: 7, 14 of 21 kilometer, waardoor zowel beginners als ervaren trailrunners een geschikte uitdaging kunnen vinden. Inschrijven voor de Drenthe Trailrun kan later dit jaar. Volg de socials van de Drenthe 200 om op de hoogte te blijven!

De Drenthe 200, die al lang bekend staat als een van de meest uitdagende mountainbikeraces in Nederland, trekt elk jaar honderden deelnemers. Trailrunning is ook erg populair en past uitstekend bij de uitdaging van de Drenthe 200. We bieden hiermee ook hardlopers een alternatieve manier om de prachtige natuurlijke omgeving van Drenthe te ervaren.

Het toevoegen van het trailrun-event aan de Drenthe 200 markeert een nieuwe fase voor het iconische evenement, en belooft een nog diverser scala aan ervaringen voor deelnemers en toeschouwers te bieden. Met de prachtige natuur van Drenthe als achtergrond, is dit nieuwe trailrun-event zeker een hoogtepunt waar wij naar uitkijken!