Tips voor toeschouwers!

28 december 2023

Benieuwd waar je leuk kan gaan kijken? Op deze plekken komen de renners voorbij en kan je zelf iets warms scoren!

FOODPOINTS MET HORECA

Onze deelnemers komen onderweg 5 Foodpoints tegen waar ze even op adem kunnen komen. Dat zijn leuke plekken om even te komen kijken. Bij onderstaande 3 Foodpoints kan je als toeschouwer ook iets te eten en te drinken scoren, wel zo gezellig! Onderstaande links floepen gelijk naar Google Maps zodat je de navigatie gelijk kan aanslingeren.

De Balloohoeve, Balloo (41km)
Het eerste Foodpoint en tevens Shimano juichzone! De deelnemers komen vanuit het donker de verlichte schuur ingereden en kunnen even op adem komen. Hier kan je zelf lekker een kopje koffie scoren!
Balloo 52, Balloo

Café Restaurant De Riete (127 km)
Hier ligt de bagagetas die deelnemers vooraf kunnen inleveren. De plek voor set droge handschoenen, een warm jasje en een hart onder de riem!
Brink 21, Dwingeloo

De Jongens van Outdoor (159 km)
Tegenover Foodpoint 4 (Kramer Fietsservice). Vanwege de sfeer op het plein in Appelscha staat deze Foodpoint ook wel bekend als "Appelehiem". Sfeer gegarandeerd!
Boerestreek 8, Appelscha

SHIMANO JUICHZONE

De Balloohoeve in, jawel, Balloo is het decor van onze Shimano juichstrook. Deze strook is helemaal Shimano-blauw aangekleed en uitgerust met 40 Shimano-koeiebellen waarmee je de deelnemers lekker vooruit rammelt! Bovendien is dit de plek waar een van onze fotografen de deelnemers op de gevoelige plaats vastlegt. Kom jij zorgen voor het decor? Vinden we leuk!

JEUGDACTIVITEITEN + FINISHTERREIN

Naast de Drenthe 200 organiseren we rond de middag een Loopfietsfeest op ons start-/finishterrein in Roden. Aan het einde van de middag organiseren we samen met de Noordelijke ATB-club een Kids Night Ride. Hier lees je er alles over!

Verder houden we de sfeer er lekker in gedurende de dag. Onze onvermoeibare speaker Michael haalt iedere deelnemer als een winnaar binnen, we hebben vuurtjes om je aan te warmen en natuurlijk kun je terecht voor een lekkere versnapering. Even niets te doen? Onze sponsor Velodroom heeft een kleine kilometer verderop een lekkere uitverkoop. 

Kom dus gezellig langs! Onze parkeerplaatsen vind je hier.