2018

24-12-2018
In de app MTB 200 Drenthe word je door bekenden (en onbekenden) gevolgd. Voor 100% nauwkeurigheid doe je dat via GPS van je telefoon. Door onderstaande stappen te volgen activeer je dat. Wanneer je dit niet doet, dan word je gevolgd met behulp van tijdsregistratiematten onderweg. Dit is minder nauwkeurig. 

Delen op social media
Door nieuw beleid van Facebook kun je daar niet meer je race live delen. Wel kun je de voortgang van je race delen op Twitter.

100% nauwkuerig: activeer GPS in de app

23-12-2018
De RBL Drenthe 200 is van begin tot eind verzorgd. Onderweg kom je zeven Makro Foodpoints tegen. Je krijgt daar afwisselend warme en koude (sport)dranken en je kunt bij elke post je bidon bijvullen. Ook vaste voeding is geregeld. Denk aan bananen, repen, koeken en meer. Daarnaast krijg je ook pannenkoeken, soep en échte Drentse dreuge worst voorgeschoteld. Na de race krijg je munten voor het buffet en een drankje.

Locaties
Hieronder de locaties van de Makro Foodpoints. Dit zijn ook de meest leuke plekken voor volgers om te kijken. Daarom geven we je ook de adressen en passagetijden mee. [draai je telefoon voor betere weergave]

21-12-2018
Ook het Brute Bikers Klassement wordt volgende week na de de race gelijk opgemaakt. In dit klassement komen de beste mannen en vrouwen bovendrijven van Bartje 200 - MTB-marathon en RBL Drenthe 200 in 2018.

Hoe het werkt? We tellen de netto tijden bij elkaar op en dat is de eindtijd van de deelnemer. We hangen er een paar leuke prijzen aan, maar het gaat natuurlijk om de eer; wie de grootste MTB-bruut van Drenthe is. De categorieën:
- Wedstrijd mannen
- Wedstrijd vrouwen
- Cyclo mannen
- Cyclo vrouwen
En we hebben natuurlijk aandacht voor wat leuke individuele prestaties.

 

Pagina's

Abonneren op RSS - 2018